Plog 7 november 2016 – Fabienne Chapot bestaat 10 jaar!

Goedemorgen! Vandaag heb ik een drukke dag. Wij zijn namelijk uitgenodigd voor een walking dinner in Amsterdam van Fabiennen Chapot (voorheen Fab.), omdat zij vandaag 10 jaar bestaan.

Ik neem jullie de gehele dag mee, om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik begin de dag natuurlijk met een goed ontbijt. Ik heb ooit een receptenboekje van Dominique Wulf gekregen (je kan haar volgen op instagram: simpel_snel_suikervrij) en ben sindsdien verknocht aan mijn havermout ontbijt. Het recept: havermout met melk, kaneel, rozijnen, appel & honing. Ondertussen kijk ik heel fout naar Modern Family.

img_5497

Er moeten helaas ook wat huishoudelijke taken gedaan worden voordat ik naar Amsterdam ga & daarnaast wil ik nog even schaatsen. Eerst maar is de was opvouwen, stofzuigen & afwassen. Gelukkig zitten er veel handdoeken in de wasmand, waardoor ik snel klaar ben ;-).

img_5499

Op naar de ijsbaan. Mijn favoriete schoenen … 😉

img_5502

Ik ben inmiddels na al die jaren dat ik in De Scheg schaats, kind aan huis. Ik sta net een kwartier op het ijs als ijsmeester John mij thee komt brengen…. Hoe lief!

img_5504

Daarna snel naar huis. Douchen, outfit aan & snel naar Kwikfit. De voorlamp van de auto doet het niet dus die moet even gemaakt worden. Gelukkig kan ik gelijk om kwart voor 1 terecht. Daarna nog snel even tanken en Nikee ophalen!

Voordat we naar de walking diner gaan, gaan we eerst naar het World Fashion Centre. Ik zie bij toeval dat Heav’n verhuist is. En wat een leuke collectie! Nikee en ik zijn er over eens. Dit jasje moet mee!!

img_5511img_5512

Daarnaast hebben we nog leuke shawls, mutsen, handschoenen, petticoats & riemen meegenomen.

Het is al 16.00 uur dus we moeten gaan. De autorit dwars door Amsterdam was nogal lachwekkend en we konden niet de goede parkeerplaats vinden, maar de auto staat. Nu moeten we helaas een stukje lopen… Nikee wijst mij de weg.

img_5516

Wij zijn er! En er staat al wat lekkers op tafel. Vond het zo leuk gedaan de ‘eat me’ box (zie foto). En we beginnen uiteraard met champagne. Of nouja… Nikee! Ik moet natuurlijk nog terug rijden dus ik neem een drankje zonder alcohol.

img_5525

Het stomme is dat ik vergeten ben om van alle andere hapjes foto’s te maken. Wel heb ik alvast een sneakpreview van de wintercollectie 2017 – 2018. En wat een leuke printjes…. 😉 img_5530

En ik heb Nikee natuurlijk de aankomende zomercollectie laten zien van Fabienne Chapot.

img_5526

Om 20.00 uur zijn wij met een goedgevulde goodiebag naar huis gegaan. Eerst ben ik naar Deventer gereden om daar alle inkopen in de winkel te droppen. Uiteindelijk was ik om 21.30 uur thuis. Wat een leuke dag weer! Tot de volgende plog!

X Sanne