Def by Sanne
Def by Sanne
“Life is too short to wear boring clothes!”

Klantenservice DEF by Sanne

Bestellen
Heb je een item gevonden die je echt moet hebben? Top! Selecteer nu een kleur en/maat en klik op shoppingbag. Je kan eventueel nog verder shoppen op onze webshop. Let op: als artikelen in je winkelwagentje liggen betekent dit niet dat ze gereserveerd zijn.

Ben je uitgeshopt? Dan is het tijd voor de afronding van je bestelling. Klik op de tekst shoppingbag rechtsboven om naar jouw bestelling te gaan. Je kan eventueel de aantallen in het volgende scherm nog aanpassen. Klik vervolgens op de knop: ga door naar afrekenen. Nu beland je op de check-out pagina Hier kun je gemakkelijk al je gegevens invullen.

Betalen
Bij ons kan je op de volgende manieren 100% veilig betalen.

Verzenden
De standaard verzendkosten zijn €4,95 voor Nederland. Vanaf €100,- verzenden wij gratis.

Verzendbevestiging
Zodra wij jouw bestelling binnen hebben en je pakketje verzonden wordt, krijg je van ons een verzendbevestiging met daarin een trackingnummer waarmee je je bestelling kunt volgen.

Ruilen of retourneren
Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Meld je retour dan aan door een mail te sturen naar: info@defbysanne.nl. Vermeld in de mail je naam, factuurnummer, item en eventuele reden van retour. Vervolgens kan je je retour (op eigen kosten) terug sturen naar het onderstaande adres:

Def by Sanne
Brink 8
7437 AM Bathmen

De retour moet binnen 14 dagen na levering weer bij ons binnen zijn. Vervolgens zullen wij je aankoopbedrag binnen een paar werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Ruilen
Wil je een item ruilen voor een andere maat of iets anders? Dat is geen probleem. Meld je retour aan door een mail te sturen naar: info@defbysanne.nl
Vervolgens kan je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar:

Def by Sanne
Brink 8
7437 AM Bathmen

Uitzondering op retouren

– Vanwege hygienische redenen kunnen de volgende items niet retour worden gestuurd:

  • Bikini broekjes
  • Panty’s
  • Ondergoed
  • Oorbellen

– Zorg ervoor dat alle kaartjes nog aan het product zitten en dat wij het retour binnen 14 dagen na orderdatum weer bij ons binnen hebben.

-Het artikel is niet gedragen of gebruikt.

Vragen?
Heb jij een vraag over een artikel of over je bestelling? Of heb je iets leuks voorbij zien komen op 1 van onze social media kanalen, maar kan je dat item niet vinden op onze webshop?

Mail dan naar: def-mode@hotmail.com of stuur op onze facebookpagina een privé bericht.