Def by Sanne
Def by Sanne
“Life is too short to wear boring clothes!”

Over ons DEF by Sanne

“Life is too short to wear boring clothes!”

In 1983 begon Dianne met haar eigen winkel in Bathmen: Creatief Dianne. Toen nog in een kleine ruimte die haar vader nog over had aan huis. Wat toen begon als kleine hobby, is uiteindelijk uitgegroeid tot wat het nu is. In de begin jaren verkocht Dianne alleen wol en kleding die door haar op maat werden gemaakt, zoals gebreide truien.

Al snel groeide Creatief Dianne uit haar jasje en verhuisde zij naar een nieuw pand. Tja… je gaat uiteindelijk met de tijd mee en zo veranderde het concept. Het werd D&S mode: mode voor het hele gezin. Nooit had Dianne gedacht dat uiteindelijk haar dochter, Sanne (ik dus), het roer nogmaals wilde omgooien en zich ook wilde bemoeien met de business van haar moeder.

Er werd al snel een nieuwe vestiging in Deventer geopend, die ik ben gaan runnen. Daar hoorde natuurlijk een nieuwe naam bij : DEF. Toch wilde ik het uiteindelijk helemaal voor mezelf hebben. Uiteindelijk heb ik de vestiging in Deventer overgenomen. Om daar een kleine twist aan te geven werd dit: Def by Sanne. Ik moet zeggen: het voelt nog steeds iedere dag geweldig om mijn naam op het raam van onze locatie in Deventer te zien.

Uiteindelijk heeft deze overname voor niet al te veel veranderingen gezorgd. Beide locaties heetten inmiddels Def, alhoewel de naam voor veel Bathmenaren nooit iets heeft uitgemaakt. Die gaan gewoon even naar Dianne…..

Hoe zou ik onze winkels omschrijven?! Bij beide winkels wordt de gehele collectie met zorg samengesteld en met een enorme passie en drive staan wij in de winkel klaar voor onze klanten. We hebben een enorme mix van fashionable items tot een classy style. Met een goede outfit die bij je past, kan je laten zien wie je bent.

XXX Sanne